Melyik a legjobb videoszerkesztö program? Vettem egy HD videókamerát. Magyar legyen meg ingyenes!
Ezt sosem értettem: Miért mindig azok követelik a legösszetettebb és legkevésbé legkevésbé áttekinthető programot, akik kukkot sem értenek a témához. De a hozzáállás is érdekes: „A magam alkalmatlanságát ki nem tojja le, a programomban viszont az irigység se találhasson hibát”. Javaslom, az egyik követelésedet írd át a programéról a saját oldaladra: Vagy tudjál angolul, vagy érts a videószerkesztéshez, vagy pénzed legyen.
Sajnos, a világképed alapján nem tűnsz linuxosnak, pedig az Avidemux linux-változata magyarítva van, azt ajánlanám.
A VirtualDub magyarításának örülök, mindig fájlaltam, hogy az ezeréves Virtualdubmoddal kellett előhozakodni hasonló esetben.
Az Avidemux oldaláról én, ha száz évig bámulom, se jöttem volna rá, hogy végre megvan a Windows-változat magyarítása, de ha leteszed rá a nagyesküt: Nem várt jó hír, amelynek én örvendek leginkább.
Kérdező, ez a kettő szerintem is kitűnő program, a többi rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!