Valaki használja a Window 10 technikal preview-et?
Kezdem már megunni a mostani rendszeremet és arra lennék kíváncsi, hogy valaki használja-e már a Window 10 Technikal Preview-et főrendszerként. Érdekelne, hogy mennyire stabil, gyors, vannak-e nagyobb bugok benne. Én személy szerint inkább játékokkal játszanék rajta.
gépem:
Alaplap: MSI A78M-E45
CPU: AMD Athlon x4 760k Quad Core 3.80Ghz
RAM: 8gb DDR3
GPU: Sapphire R7 240 1gb ddr5 with boost
"Én személy szerint inkább játékokkal játszanék rajta"
A Win10 sem fog játékokat tartalmazni szerintem , de ezt te is tudod , az op rendszert csak alapnak szánnád:)
Tehát értelemszerűen akár egy Win XP is megfelelne az igényeidnek ha nem lenne elavult, egyes mai játékok alá pedig kevés. De az hogy egy op rendszer unalmas legyen....nem tudom értelmezni. Mindnek ugyanaz a funkciója, adjon egy alapot a további programok futtatására nem? Tehát elviekben bármelyik jó lenne neked, de mivel olyant akarsz ami nem unalmas, így hát egyet tehetsz: Írsz a Microsoftnak , hogy a következő Win 11 legyen szórakoztató...
hát ez jó kérdés ugyan hogy lehet megunni :D
de mondjuk én azokat se értem akik nagyon ragaszkodnak egy bizonyos felülethez....(esetleg akkor megértem ha használt már jó pár másfajtát legalább 30-60 percet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!