Vegas Pro 13 sávok összeolvasztása egybe hogyan?
Igen utána rájöttem és mások is külföldiek kérdezték ezt a problémát . De a lényeg hogy ilyet nem tud a program belülről tehát renderelni kell a loopolt szakaszt soloban másképp nem tudja egybe konvertálni szerkesztés közben.
Valószínűleg hibásan emlékeztem mivel a sonar zeneszerkesztőmben úgy emlékeztem ilyet tud menet közben vagyis összeragaszt két hang eventet csak hát ez egy videó vágó program és gondolom ezért hiányzik belőle ez a funkció hangsávoknál. De lehet hogy videósávnál sem tudja (?) Igaz a hangsávoknál felkínálja hogy szerkesztés külső programban csak nekem ez a funkció üres mert nem raktam fel a sonar t.
Végül kirendereltem ,igazából nem is csinál semmit ilyenkor a program hangsáv lévén egy vaw filet csinál aminek nincs vesztesége és a műveletben az idő és a macera az amíg behúzom a kommanderből a kiírt szakaszt.
De én nem tudtam az egymás mellett lévő hang eventeket gyorsítani vagy lassítani .
Most rájöttem hogy a group ba rakással tudom egynek kezelni csak ugye nem tűnnek el a négyzetek és tudatlanul ilyenkor azt gondolom hogy ezek még mindíg különálló eventek . Nem olvad össze az öt rész egybe látszólag de egynek kezeli amíg groupban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!