Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Skype emoticons nevű vírust...

A Skype emoticons nevű vírust hogy lehet törölni?

Figyelt kérdés
Angolt nem beszélek ezért nem értem a neten leírtakat ezzel kapcsolatban. Hiába törlöm a fájlt azt írja ki hogy meg van nyitva az alkalmazás, persze próbálkoztam már azzal hgy letöröltem a skypeot és akkor úgy de nem ment, a fájl maga írásvédett hiába veszem le róla újra és újra visszarakja, ha a skypeon belül távolítom el a Skype által használt programok közül kb 2 mp alatt visszajön...mindent próbáltam de nem megy. Valaki segítsen:c A vírusirtó is mindig jelez 1 vírusírtás után már nem, de csak újraindításig, a skype nem alkalmazza a programot magát, ezért nem hiszem hogy baj lehet belőle de nagyon idegesít. Köszönöm a válaszokat:)

2015. márc. 6. 21:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!