Átraktam a gépem Windows 8.1Pro-ra, és most nem működik a Windows 7-es telepítő CD. Most mit csináljak?
Szóval Windows 7 volt a gépemen, többször ujraraktam. Beraktam a telepítő CD-t, feltelepitettem ami kellett, és kiszedtem. Nálam igy ment egy átalagos telepités. Most viszont meguntam a WIn 7-et, és Windows 8.1Pro-ra raktam át a gépem. Szokásos módon beraktam a CD-d, viszont azt írta, hogy ez Windows 8 alatt nem futtatható. A WIn 8 az Enthernet Connection, stb... fontosabb programokat felrakta magának, igy nem nagyon foglalkoztam vele. Letöltöttem a steamet, (tudni kell, hogy én akármikor szivesen játszok gépen)és letölöttem a Cs 1.6-ot is. Elinditottam, és láttam, hogy 20FPS-em van. Mondom oké. Felmentem játszani, és ez a szám lement 5-6-ra. [Mindig 100.9-el játszottam.] Ujrainditottam a gépet, és ugyancsak az a probléma fogadott. [Ekkor még nem is tudtam, hogy az a gép ami 5 éve megvan, abba integrált videókátrya van.] Leszedtem a gép oldalát, és nem találtam videókártyát. [Már többször is szedtem szét, szimplán csak porszivózni, stb.., de nem is figyeltem erre.] Kiderült, hogy integrált videókártyám van. Az lenne a kérdés, hogy én ennek a Driverét honnan tudnám megszerezni, a CD nélkül.[Ugyanis a CD-t nem tudja elinditani a Win8.]
A válaszokat előre is köszönöm.
FONTOSABB ADATOK:
Proci: AMD Athlon ii
RAM: 2GB
[Én csak ezeket(sőt, még ezeket sem annyira) tartottam fontosnak.]
Köszönöm^^
És az utóbbi kérdésre nem tudsz esetleg valami választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!