Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indult el a fallout...

Miért nem indult el a fallout 3? (több lent)

Figyelt kérdés

Na szóval az lenne a problémám hogy meg vettem a fallout 3-at és amikor fel telepítettem és el akarnám indítani akkor ez a szöveg fogad:

"" Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application "" (a cd benne van a gépbe és eredeti!!!)

Mit lehet tenni? mert lövésem sincs.

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. márc. 5. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
A benne lévő DRM talán nem kompatibilis a meghajtóddal vagy az oprendszereddel. Rakd fel a legfrissebb peccset. Egyrészt amúgy is kéne, másrészt a Bethesda ki szokta venni a védelmet, csak a lemezcímke-ellenőrzést szokta benne hagyni. Ha így se jó, akkor crack GCW-ről.
2015. márc. 5. 17:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Sem patch-el sem a crakkel nem működik....:/

ilyenkor mivan? kuka?

2015. márc. 5. 17:17
 3/8 A kérdező kommentje:
vagy is a patch-et fel sem telepíti mert ott is ugyan azt a hiba üzenetet dobja ki..
2015. márc. 5. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen valószínűtlen.
2015. márc. 5. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:
már most valahogyan sikerült elindítani de amikor "új játékot" akarok indítani akkor meg "Fallout3.exe működése leállt"
2015. márc. 5. 17:48
 6/8 A kérdező kommentje:
oké, reménytelen ez a játék.
2015. márc. 5. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha reménytelen, akkor minek emelted ki?...

Az eseménynaplóban nézd meg az összeomlás paramétereit, illetve próbáld a sidebart leállítani, mert az mindig is összeveszett vele. Ezen felül a legfrissebb GFWL legyen telepítve, nem az, amit hozzá csomagoltak. Utána windows update...

2015. márc. 7. 15:04
 8/8 anonim válasza:

Nekem eredetiben van meg. ( Nem Steam -esen. )

Windows 10 64bit -et használok.

Ezen eltudtam indítani. De a kompatibilitást átállítottam Windows 8 -ra. ( Windows XP, 7, Vista - módokban eredeti lemezt kér.)

2016. máj. 15. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!