Windows XP torlése és win7 be instalálása kulso merev lemezrol ugy hogy a PC merev lemeze teljesen le legyen formátolva, hogyan lehetséges?
Meddig tart venni 100 forintért egy DvD-t venni és kiírni rá az ISO-t?
Akkor a lemezt bebootolnád, nyomnál egy formázást, particionálnád a kívánt igényed szerint.
Ki egettem DVD-re a WIN7-et es beletettem a lejatszoba, de most meg nemtudom bekapcsolni a PC-t! Ez irja nekem:
If you do not have this disck, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance! (Értem is hogy mirol van szó de miért irja?)
File:/Boot/BCD
Status: 0x0000098
Info:The windows boot configuration Data file does not contain a valid os entry
Mar meg oldottam a gondt! De megint egy probléma áll elottem! Szóval mar bekapcsolt Win7 DVD,leformatoltam a merevlemezt és már egy por sincs benne(:D) De ha be szeretnem Instalalni a win7-et ezt irja: Windows cannot install required files. The file may be corrup or missing. Make sure all files requiered for installation are avaliable, and restart the installation.
Error code: 0x80070017
Most mi kellene csinalnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!