Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az, hogyha átkonvert...

Jozsoo kérdése:

Miért van az, hogyha átkonvertálok egy filmet (format factory-val) xvid-be, Ac3 hang-gal akkor a film gyorsan megy, a hang normálisan? KM playert használok. A lejátszáskor ez a hibaüzenet jelenik meg: "Integer overflow"

Figyelt kérdés
Ha MP3-as hangot választok hozzá, akkor nincs ez a jelenség.Próbáltam más lejátszókat is: VLC- megy a film rendesen de nincs hang;MPC-egyáltalán nem játssza le.Ha kiírom CD-re az asztali DVD lejátszó rendesen viszi. Mondjatok valami okosságot!

2015. márc. 4. 14:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen. Win-7
2015. márc. 4. 21:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Na várjunk..."Mpeg-4 ASP(xvid4)" -ha ezt jelölted ki, akkor talált kodeket és avi-ba fog menteni xvi kodekkel. Annyi, hogy amikor "save video" indítod, oda be kell írni pl próba.avi...akkor el tudod indítani.
2015. márc. 4. 21:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Több konvertálást is végrehajtottam de a végeredmény mindig Divx lett.
2015. márc. 4. 21:58
 14/21 anonim ***** válasza:

Az AviDemux hova települt? ProgramFiles, vagy ProgramFiles(86)-ba? Nekem portable van. Tudod mit, átküldöm az enyémet, csak ki kell csomagolni. Az avidemux2_qt4.exe-vel indítsd, az a legjobb.

[link]

-pont- helyére . kell, nem engedte megosztani a linket.

2015. márc. 4. 22:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Ment privbe is.
2015. márc. 4. 22:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Chrome nálam letölti [link]
2015. márc. 4. 22:20
 17/21 anonim ***** válasza:
pardon ez az [link]
2015. márc. 4. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:
A Format jut eszembe "Avi"-ra van állítva bal oldalt alul?
2015. márc. 4. 22:25
 19/21 A kérdező kommentje:
A portable változatot sem engedi letölteni.Azt írja ki, hogy káros tartalom.
2015. márc. 5. 00:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezt még megpróbálhatod [link] a : után kattints. nme értem miért nem tudod letölteni. A portable változat sokkal gyorsabban konvertál, nem tudom miért, mint a telepített.

Végső esetben a netről igaz, ez 2.5.3: [link]

2015. márc. 5. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!