Eredeti Wondows-ra rakhatok tört vírusirtót?
Eredeti Windowsom van. Tölthetek le vírusirtót??
Nem lenne semmi gond hogy nem eredeti??
Értem. :) Köszönöm a válaszokat, így már azt hiszem nagyon meggondolom.
De akkor végül is abból semmi probléma nincs h eredeti Windowsra tört vírusirtó van rakva ugye??
Köszönöm :)
Milyen ingyenes vírusirtót ajánlanál??
Attól függ, hogy valódi törés vagy csak serial. Az előbbibe van biztossági kockázat, mert lehet hogy backdoor -t is telepít és így zombit csinálnak a gépedből. A másik meg hogy ilyenkor csak a vírusdefiníciós adatbázis frissül, a programmodulok nem.
A serial biztonságos, de ez meg fekete listára kerülhet és utána nem lesz aktív a védelem.
Én semmiképp nem ajánlom tehát a tört vírus írót!
A magazinos kóddal aktivált NOD32 -amit előttem írtak- tökéletes megoldás, én is azt használom több éve.
És nem kell megfeledkezni a Microsoft ingyenes vírus irtójáról se, ami legális Windowszal tökéletesen működik.
Igaz, hogy csak középszerű védelem, de a törtnél ez is sokkal jobb megoldás.
Tört vírusirtót használni kb. azzal egyenértékű, mint ha betörőtől vennél betörésvédelmi rendszert.
Inkább tegyél fel egy Avastot, otthoni használatra ingyenes, legális, csak egy ingyenes regisztráció kell hozzá, emellett simán felveszi a versenyt fizetős társaival is. És nem kell félned attól, hogy vajon tartalmaz-e pacit, mint sok crackelt vírusirtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!