Dragon Age Inquisition-ben lehetséges hogy több fps-em legyen pc-n?
Figyelt kérdés
Noshát én nagy DA rajongó vagyok az első részben több mint 300 órám van és a másodikat is végigjátszottam egyszer (többszöri végigtolásra nem tudtam rávenni magam sajnos) és most jönne a DA I viszont mivel nincsen túl jó gépem (videókártyát leszámitva mindenből megvan a minimál követelmény legalábbb) a probléma az hogy borzasztóan megy ! Tudtam hogy rossz a port de hogy ennyire . Szóval valaki tud valami mod-ot vagy akármi más nincs sökségem 60 fps-re bőven elég nekem egy amolyan 20-15 fps is ha az stabil (megkérlek ne gyertek olyannal hogy vegyél új gépet vagy új videó kártyát mert azt most nem tehetem meg anyagi okokból) . A váálaszokat előre is köszönöm ! Már nagyo akarok vele játszani :/2015. márc. 3. 23:25
1/3 anonim válasza:
Most teljesen őszintén: Szerinted erre mi mást lehet mondani mint hogy vegyél új gépet? Nyilván ha videókártyából a minimum sincs meg, akkor nem fog normálisan futni. A porttal pedig semmi baj, jól van optimalizálva. A minimum egy 512 MB-os HD 4870, ami pontosan nem tudom, de saccra 7 éves hardware, de inkább 8. Én azt csodálom hogy az első két rész elfutott rajta. Varázsütéssel senki nem fogja tudni megoldani. 640x480, mindent minimumra, és reménykedj, sok mást nem tehetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Noshát ha lenne lehetőségem új gépet venni akkor ki sem irtam volna ezt a kérdést . Engem nem az érdekel hogy ilyen rossz géppel nem fog menni ne is álmodj hanem az hogy hogyan lehetne a játékot jobban futtathatóvá tenni . Emellett a játék portja tényleg nem jó még az irányitásáról is azt halllottam hogy tossz lett (ezt sajnos nem tudom megerősiteni nem játszottam még vele). Mindenestre ha valaki tud valamit hogyan növelhetném a performance-t annak igazán megköszönném ! (Nem szeretnék vitát nyitni nem azért irtam a kérdést)
2015. márc. 4. 13:58
3/3 anonim válasza:
Nincs megfelelő gép - nincs játék, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!