Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Dragon Age Inquisition-ben...

Dragon Age Inquisition-ben lehetséges hogy több fps-em legyen pc-n?

Figyelt kérdés
Noshát én nagy DA rajongó vagyok az első részben több mint 300 órám van és a másodikat is végigjátszottam egyszer (többszöri végigtolásra nem tudtam rávenni magam sajnos) és most jönne a DA I viszont mivel nincsen túl jó gépem (videókártyát leszámitva mindenből megvan a minimál követelmény legalábbb) a probléma az hogy borzasztóan megy ! Tudtam hogy rossz a port de hogy ennyire . Szóval valaki tud valami mod-ot vagy akármi más nincs sökségem 60 fps-re bőven elég nekem egy amolyan 20-15 fps is ha az stabil (megkérlek ne gyertek olyannal hogy vegyél új gépet vagy új videó kártyát mert azt most nem tehetem meg anyagi okokból) . A váálaszokat előre is köszönöm ! Már nagyo akarok vele játszani :/

2015. márc. 3. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Most teljesen őszintén: Szerinted erre mi mást lehet mondani mint hogy vegyél új gépet? Nyilván ha videókártyából a minimum sincs meg, akkor nem fog normálisan futni. A porttal pedig semmi baj, jól van optimalizálva. A minimum egy 512 MB-os HD 4870, ami pontosan nem tudom, de saccra 7 éves hardware, de inkább 8. Én azt csodálom hogy az első két rész elfutott rajta. Varázsütéssel senki nem fogja tudni megoldani. 640x480, mindent minimumra, és reménykedj, sok mást nem tehetsz.
2015. márc. 3. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Noshát ha lenne lehetőségem új gépet venni akkor ki sem irtam volna ezt a kérdést . Engem nem az érdekel hogy ilyen rossz géppel nem fog menni ne is álmodj hanem az hogy hogyan lehetne a játékot jobban futtathatóvá tenni . Emellett a játék portja tényleg nem jó még az irányitásáról is azt halllottam hogy tossz lett (ezt sajnos nem tudom megerősiteni nem játszottam még vele). Mindenestre ha valaki tud valamit hogyan növelhetném a performance-t annak igazán megköszönném ! (Nem szeretnék vitát nyitni nem azért irtam a kérdést)
2015. márc. 4. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs megfelelő gép - nincs játék, ilyen egyszerű.
2015. márc. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!