Engem gyanúsítanak de nem én voltam. Ezt ki lehet mutatni?
Szerintem menj be a szolgáltatóhoz, és kérdezd meg, ki tudnak-e adni ilyen információt. De ne húzd az időt, mert tényleg nem tárolják ezeket túl sokáig, már ha egyáltalán tárolják. (Valamennyire muszáj nekik, csak nem tudom, milyen "mélységig".)
A rendőrség csak akkor foglalkozik vele, ha feljelentést tesz valaki. (De lehet, hogy akkor is csak jegyzőkönyvet vesznek fel, és "iktatják". Egy ismerősömnek még jegyzőkönyvet sem akartak felvenni, pedig neki lelopták a rendszámtábláját a kocsiról. :))
Egyébként a teamviewernél nincs olyan, hogy neked engedélyezned kell a csatlakozást?
De akkor azt nem lehet 100%-os an ram bizonyítani? Mert ha a lany elott tiszta maradok mar pedig az vagyok akkor az nekem eleg.
De azert az is fontos lenne hogyha a lagy csaladja nem gondolna engem zaklatonak vagy masnak.
Az már csak rajtad áll, hogy minek gondolnak, az nem számítástechnikai kérdés. :)
Légy őszinte, mást nem nagyon tehetsz.
Szia.
Elvileg a teamviever logolja, idópont szerint a történéseket :
Teamviewerben : Extrák - Naplófájlok megnyitása - és megnyitod vele a megfelelő log fájlt (TeamViewer9_Logfile)
De mivel ez egy sima szövegfájl, igy nem sokat ér a dolog szerintem (a minta alapján bármikor "hamisitok" egyet).
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!