Van olyan program amivel kitudom menteni egy szövegből az email cimeket?
4-5 soros macro megoldja a gondod, az kimasolja...de mibe akarod importalni? uj mailt akarsz irni mindenkinek? mert az tenyleg csak 4-5 sor
ha meg a cimeket akarod menteni, annak csak ugy van ertelme, ha az emilben amiben kapod a levelet mindig ugyanugy vannak a nevek-emilek...pl mindig jancsi - jancsi@jancsi.hu
de ha mar 1szer is jancsi@jancsi.hu - Jancsi a parositas, maris megbukott a dolog...
Erre én is kerestem már programot interneten ... ezidáig magyar nyelvűt nem találtam. ... elméletileg php nyelven (már aki ért hozzá) nem lenne olyan túl bonyolult írni egy ilyen programot, hiszen interneten a legtöbb fórumrendszerbe be van építve hogy felismeri az emailcímeket és linké alakítja, vagy olyan formátumba hogy a spammer robotok ne ismerjék fel például tesz(kukac)gmail(pont)hu és így a "@"(kukac) jelet kiveszi direkt a szövegből és a címkereső spamrobot elkerüli
egy másik php-val meg meg lehetne oldani a kilistázást, én is épp ezzel szenvedek XD ... aki tud valami megoldást php-ben az irja már meg ! XD ... a prog.hu-n van pár alapkód amivel lehet játszani
egy külföldi weboldal van erre :
csak ahogy néztem le is menti a címlistát magának, szóval spammelés szempontból nem biztonságos az oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!