Hogyan tudok egy androidos alkalmazásban kicserélni képeket?
Van egy apk kiterjesztésű telepítőm, Megkerestem benne két szóban forgó, png formátumú képet, amit Total Commanderrel (zip fájlként) kicsomagoltam. A képek paramétereit (méret, felbontás, stb.) meghagyva képszerkesztő szoftverrel "átrajzoltam" a számomra kívántra, majd ismét Total Commanderrel az eredeti fájlba másoltam / felülírtam.
Utána elindítottam az így megbuherált telepítőt, ami ugyan elindult, de a végén azzal az üzenettel fogadott, hogy a telepítés nem sikerült.
Közben halottam, hogy a dolog nem ilyen egyszerű, aminek elsőnek látszik, a dolog így egyszerű csomagolásos képcserével nem oldható meg.
Ha pedig ez így van, akkor a dolog hogyan és milyen szoftvereket használva oldható meg?
Sajnos arra nincs lehetőségem.
És feltelepítés után nem lehet megoldani egyszerű felülírással?
Rootolt telefonom van, csak még nem találtam meg, hogy melyik könyvtárba pakolja fel magát.
Sikerült megszereznem a forráskódját.
Ezután mi a teendő?
Kicserélem és mivel tudok ismét apk fájlt csinálni belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!