Windows 7-re milyen új e-mail érkezéséről értesítő program létezik a Gmail-es fiókra úgy, hogy ne kelljen a Gmail webes felületére bejelentkezni?
Csoda, hogy ezt a kérdést még nem tette föl senki, pedig már megszűnt a Google Talk.
Nem olyan programra gondolok, amihez be kell jelentkezni a böngészőben (Chrome-ban, vagy akármi másban) a Google fiókba, hanem olyanra, ami nem kötődik pl. a Chrome-hoz, hanem ami a Google hozzáférésemmel be kell lépnem és nem követeli, hogy telepítsem hozzá a Chrome-ot, vagy hogy vegyem föl őt a Chrome-alkalmazások közé, mert csak úgy működik.
Ezeket én nem láttam, pedig rákerestem előtte a témára. Lehet, hogy a mostani kérdéseket néztem csak, de ahogy látom, itt a megadott linkeknél már 2013-as kérdések is vannak.
Köszönöm a válaszokat; korábban próbáltam a Gmail Notifiert, de mindenáron a Chrome böngészőt erőltette hozzá, hogy azon belül kiegészítőként kell (és csak így lehet) telepíteni. Most viszont követve a linket letöltöttem és nem kérte hozzá a Chrome-ot és úgy tűnik, hogy működik. Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!