Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem települnek a win frissítés...

Nem települnek a win frissítések (8000ffff hibakód)?

Figyelt kérdés

Egyedül a Defender frissítéseket sikerül telepíteni.

Gondoltam kipróbálom a Fix It-et de nem tudom hogy az távoli segítség jellegű e, mert olyat nem akarok.

2015. febr. 28. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A legelső mondat onnan, ahonnan a fixitet leszedted:

"A 8000FFFF jelű Windows Update-hiba azt jelzi, hogy a Windows‌beállításjegyzékének egyes értékei megakadályozzák a frissítések letöltését és telepítését."

Talán a sz***r magyar fordítás zavart meg, a beállításjegyzék az a registry lenne.

Egyszerűen le van tiltva. Ha te tiltottad le, akkor csináld vissza. Ha nem te, akkor egy meglévő vagy már kitakarított vírus tette. Ilyenkor érdemes az oprendszert újrarakni, mert ki tudja, mit állított még el. (Kellett volna még a fertőzéskor rögtön...)

2015. febr. 28. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát én nem állítottam el (az Update beállításokban biztos nem, a registry-hez meg nem értek), vírus meg nem is tudom mikor volt utoljára a gépen, de jóval régebben mint hogy ez a probléma megjelent.

Ha ez a Fix It valami megcsinálja úgy hogy utána le tudjam szedni, meg távolról nem fér hozzá senki a géphez akkor lefuttatnám.

2015. febr. 28. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tedd, hivatalos Microsoft eszköz. Ez viszont nem jelenti azt, hogy tutira megoldja.
2015. febr. 28. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!