Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell es ha frissitem a...

Hogyan kell es ha frissitem a windows xp-met (sp3) akkor minden program, jatek, stb a frissules soran torlodik a szamitogepemrol?

Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 14:45
1 2
 1/11 Tengor ***** válasza:
Mit szeretnél?
2015. febr. 27. 14:47
 2/11 A kérdező kommentje:
hat azt hogyha frissitem a windows xp-met akkor minden program jatek stb torlodik rola?
2015. febr. 27. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem törlődik semmi, csupán a 2014. április 08-ig létezett biztonsági réseket foltozza be.
2015. febr. 27. 14:52
 4/11 Tengor ***** válasza:

Természetesen nem. A Win-hez hetente jönnek frissítések, csúnya lenne, ha mindig újra kellene kezdeni.

Persze ha te az újra telepítést hívod frissítésnek, akkor igen, minden törlődik róla, de azt nem nevezzük frissítésnek.

2015. febr. 27. 14:53
 5/11 A kérdező kommentje:
ertem es koszonom a valaszokat
2015. febr. 27. 14:56
 6/11 Szirty ***** válasza:

Hogyan frissíted? Az XP-nek már nincs támogatása, nem lehet frissíteni? SP3 van a tieden, az az utolsó szervizcsomag.

Mit szeretnél?

XP-re rátelepíteni egy Win7-et vagy 8-at? Ezt hívod frissítésnek?

2015. febr. 27. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:

#6!

A Windows XP Service Pack 3 2008-ban került kiadásra. 2014 április 8-ig (6 év!!!) még rengeteg frissítés készült.

2015. febr. 27. 23:35
 8/11 Szirty ***** válasza:

Hét!

"2014 április 8-ig (6 év!!!) még rengeteg frissítés készült."

Biztosan így van. De mint ahogyan arra már utaltam a hivatalos támogatás megszűnt, így a rendszer automatikus frissítése nem működik és amennyire tudom letölteni sem lehet.

Mindamellett hogy frissíthető ha van valahonnan frissítés, érzésem szerint a kérdező nem pontosan ezt érti a frissítés alatt, így először azt kellene tisztázni mit is kérdezett :-)

2015. febr. 28. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:

A támogatás megszűnése csak annyit jelent, hogy az újabban felfedezett rések befoltozására a Microsoft nem készít frissítéseket (kivéve, akiknek óriási összegekért igen). Tehát az XP támogatás megszűnéséig elkészült frissítéseket a Windows XP le tudja tölteni.

A kérdező nem újratelepítésről, hanem egyértelműen frissítésről beszél.

2015. febr. 28. 12:44
 10/11 Szirty ***** válasza:

Köszönöm a magyarázatot!

Tudom mit jelent a támogatás megszűnése.

Ahogy azt is tudom, hogy a kérdező mit írt le, tudok olvasni.

Ezzel együtt is meg tudnám kockáztatni hogy nem arra kíváncsi. De ez legyen az ő gondja!

2015. febr. 28. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!