Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Belépek a Skype-omba és egy...

Belépek a Skype-omba és egy pár másodperc elteltével kijelentkezik magától. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Tegnap még tök jól beszéltem mindenkivel ma meg nem tudok 5 másodpercnél tovább fent lenni, mert magától kijelentkezik. Hogy tudnám megoldani a problémát?

A csoportokba(ahol többen beszélünk) ott azt írja ki hogy Nem tudok se hívást csinálni, se videóhívást, sőt még írni se tudok. Ha meg csak 1 ember van, azzal tudnék mindent csinálni, csak ugye kidob 5mp elteltével kb.

Mit tegyek?

A segítséget köszönöm!

2015. febr. 26. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Frissítsd vagy telepítsd újra a skype-ot.
2015. febr. 26. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam újratelepíteni, frissíteni nem lehet, mivel a legfrissebb van fent. Próbáltam a routerem újraindítani, semmi.
2015. febr. 26. 17:18
 3/6 CivisJoe75 válasza:

Nálam is ez a helyzet.

Frankón bejelentkezik. Látom az ismerősöket is, majd pár mp és kibob.

A legujabb frissítés óta van.

2015. febr. 27. 09:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a megoldást! Lépj be a honlapon a skypeodba, nézd meg hogy van-e microsoft fiók csatolva a skypodhoz, ha van akkor csatold le a skype fiókodról! Engem így engedett be!
2015. febr. 27. 19:02
 5/6 anonim válasza:

Adatvédelmi emlékeztető a Google-tól

Keresési eredmények

Nekem is ezvan aszitem valami skype plugin, de nem, az amit mondtál köszi szépen a segítséget.

2016. jún. 11. 12:45
 6/6 anonim válasza:

A # 5/5 vagyok ezt nem akartam írni válasznak sry.

„Adatvédelmi emlékeztető a Google-tól

Keresési eredmények."

2016. jún. 11. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!