Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Flash player pro vírus kiírtása?

Flash player pro vírus kiírtása?

Figyelt kérdés
Sajnos mindhárom gépemen blokkol néhány oldalat (facebook, gmail, youtube). Állítólag segít, ha resetelem a routert. Ez igaz?
2015. febr. 24. 17:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem igaz. A router a gépedtől független dolog. A gépet kell rendbe tenni.
2015. febr. 24. 17:52
 2/22 csacsi2 ***** válasza:

Nem igaz. Vírus a gép merevlemezére települ nem a routerbe.

Sárkáy ellen sárkányfű, vírus ellen vírusírtó! pl malwarebytes...

amit eddig használtál cseréld le mert ezek szerint nem megbízható!

[link]

2015. febr. 24. 17:55
 3/22 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezt az oldalat próbálom követni, de windows 8-am van és explorerem. Sajnos nem igazán sikerül...
2015. febr. 24. 17:58
 4/22 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen az oldalon olvastam.

As simple as it could get, i just had to reset my router (by holding down the reset button under the router for 6 seconds).

Note after restart all your ISP settings will be lost, so if you know the settings you could insert them in or just call your ISP and they will work you through the configuration. Now you just need to clear your browsers cache and you will not get that pop-up message again

2015. febr. 24. 18:00
 5/22 A kérdező kommentje:

És az a Spy Hunter 4 sok kártevőt talált, de nem tudtam őket törölni, mert hát regisztrálni kellene.

Mostanra már tanácstalan vagyok. Esetleg ötletek?

2015. febr. 24. 18:02
 6/22 anonim ***** válasza:
Úgy is le fognak pontozni a microsoft-fanatisták, de ha nem akarsz vírusos lenni, használj linuxot! Egyszerűbb megelőzni a bajt:)
2015. febr. 24. 18:03
 7/22 csacsi2 ***** válasza:

ennek a leírásnak nem sok köze van a bajodhoz. Amit bekaptál az egy "ál" flash player (vírus) a leírás meg a flash player (eredeti) frissítési hibájának kiküszöbölése.

Általánosságban hogyan távolíts el vírusokat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__50..

2015. febr. 24. 18:08
 8/22 anonim ***** válasza:

a spy hunter egy vacak....(lehet fizetősen jó, de ki akar itt fizetni? :D)

egy jó vírusirtó nem árt, mindenki mást ajánl, én: eset nod32

esetleg ha kell mellé még valami, akkor az a

[link]

vagy ha fizetni akarsz(nem tudom mennyi, de 30 napig kipróbálhatod(elég jó)) akkor:

[link]

2015. febr. 24. 18:11
 9/22 csacsi2 ***** válasza:
#6 inkább linux fanatisták vannak :D Nekem semmi bajom a linuxal csak a linux fanokkal akik mindenre azt írják "használj linuxot" Ez nem normális dolog és végképp nem segítség!
2015. febr. 24. 18:11
 10/22 A kérdező kommentje:
Sajna én nem értek ehhez. Nincs valami program, ami kiírthatja? Malwarebytes nem segített. Meg hát három gépről van szó
2015. febr. 24. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!