Hogyan vigyem így tovább a Skyrimet?
Az egész akkor kezdődött, mikor felraktam valami patchet, ami valami plusz dungeont is adott, tele jó cuccokkal. Hát, furcsa módon ahhoz a helyhez közel rakta le a dungeont, ahol épp akkor voltam. Jelen esetben Magányvára, ott a kőhíd tövében. Átúszok, és ahogy közelebb érek a helyhez, elkezd zúgni a gép. Bemegyek, aztán egy teljesen üres alagútban találom magam. Semmi ellenfél, meg ilyesmik. Hát megyek tovább, aztán az utolsó terembe egy ládát találok. Kinyitom kíváncsiságból. Ekkor egy pillanatra elsötétül minden.
Szóval dühös voltam, de reménykedtem, hogy csak ennyi a baj, hogy kaptam egy totál felesleges dungeont. Kiértem, és visszatérek a városbeli fogadóba, hogy kialudjam magam.
És itt kezdődtek a problémák. Nyolc órát alszok és nem töltődik vissza az életerőm. És mikor lemegyek a fogadóba, a bent lévők hulláit láttam. Valami szétmarcangolta őket, de valami nagyon realisztikusan. És ez van, akitől küldetést kapok, és visszaérek hozzá, már azt is holtan, szétmarcangolva találom.
Megnéztem a gépet, nincs rajta vírus. Ja, és újrainstalláltam, előlről kezdtem a game-t. De mikor elérek Fehérvágtába, elfogadom a jarl küldetését, és mire visszaérek már megint holtan találok ott mindenkit. És a vicces, hogy hallom ahogy az NPC-k valami "Öreg Gnaw-ról" beszélnek, és mikor feléjük fordulók, és megkérdezem tőlük, akkor azt mondják, hogy a hátamnál jár.
Azonban nem látom, bármi is legyen az.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!