Hangszínszabályzó program pc-re?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm meg kért hogy próbáljunk csinálni egy zeneszámot és ehhez kéne.Néztem googleba hogy milyenek vannak de nem nagyon találtam olyat ami az elképzeléseimnek megfelelne.Azt hozzá kell tennem hogy csak egy gépel tudok dolgozni és azért még is szeretnénk a képességeinkhez képest a legjobbat csinálni.Nem csináltam még ilyet meg nem is láttam még ilyen programot ezért gondoltam megkérdezem hogy melyik az egyszerűség/nagyszerűség arányben melyik lenne a legjobb.2015. febr. 21. 07:23
1/2 anonim válasza:
a beépítettet tudod e használni
2/2 anonim válasza:
Cakewalk Sonar 5
A zeneszerkesztő progik rendelkeznek masterelő résszel ez az utolsó folyamat amikor a megszerkesztett/felvett zenét effektezik ill. hangszínezik.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!