A google chrome-ba kezdőlapként Hostgator.com-ot kapom meg, hiába átállítom hogy megnyitáskor mást kapjak meg, nem áll át, marad a hostgator, és 20-30 percenként kilép a böngésző, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 21:40
1/6 anonim válasza:
2/6 Sadi válasza:
Szia, ha másképp nem megy töröld a google chromot és telepítsd ujra akkor meg szünik.
3/6 A kérdező kommentje:
sajnos egyik se működik :SS
2015. febr. 21. 21:14
4/6 Sadi válasza:
Ezt hogy érted hogy eggyik se működik, mik nem működnek, írj részletesen mert így nem megy a segítség.
5/6 A kérdező kommentje:
az első válaszoló és második válaszoló lehetőségeire mondtam hogy egyik se működik, se a program nem javította meg se az újra telepítés ! még mindig ugyan azt csinálja amit eddig !
2015. febr. 22. 16:39
6/6 A kérdező kommentje:
Valaki mondhatna valami ötletet mert én már kifogytam belőlük, szétböngésztem a netet is semmi értelmeset nem találtam, leszedtem a spybost, akkor valami malvare francot , ők se tudtak segíteni, ugyan olyan, nagyon idegesítő már hogy pl hallgatok zenét vagy írok valamit és kilép és elvesz minden mert nem adja meg azt a lehetőséget hogy én visszaállítsam a dolgokat.. csak bejön valami hírdetés oldal régebben hostgator most valami más, ki van az ember töke ezzel...
2015. febr. 25. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!