Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vírusos laptop esetén hogy...

Vírusos laptop esetén hogy tudom újratenni a windowst?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vírusos a laptopom olyan módon, hogy nem tudom kikapcsolni, sem újraindítani. Rámegyek, hogy újraindítás vagy kikapcsolás, de semmi.

Futtattam egy avastos víruskeresést és böngészőtisztítást, de lefagyott és nem tudom bezárni, ezt is lefogta a vírus.

Szeretném újratenni a windowst, de nem tudom, mert nem tudok bootolni lemezről, hiszen csak úgy tudom "kikapcsolni" ha kinyomom power gombbal, de ezestben bekapcsolásnál az előbbi folyamat folytatása fogad, tehát esélyem sincs belépni a BIOSba ahonnét tudnék DVD-ről bootolni...Ilyen esetben mit tudok tenni? Nme akarom megint szervizbe vinni, nemrég ugyanez volt a gond, de akkor elvileg megcsinálta a csávó, csak azóta bőven sokat torrenteztem

Mi lehetne a megoldás a problémára?

2015. febr. 19. 22:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Tehát valami olyan módon kellene elérnem a win 7 telepítőnek a megnyitását, hogy az ne járjon a gép újraindításával és automatikus bootlásával
2015. febr. 19. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha hosszan nyomod a power gombot (8-10 sec), akkor áramtalanít.

De le is húzhatod az aksit ha az nem.

Áramtalanításkor a Windowsnak ideje nincs még arra sem gondolnia, hogy mentse az állapotot, hogy aztán onnan folytassa.

2015. febr. 19. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ez az út nem járható, már próbáltam..A menüből valamilyen program segítségével nem tudom elindítani a telepítést?
2015. febr. 19. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
rohadt gyorsan nyomkodod már be kapcsolás pillanatában a bioshoz vezető gombot így el fog téged jutattni oda!!!
2015. febr. 20. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy már megoldottad, de azért jót mondott elég sokáig kell nyomva tartani mire áramtalanítja magát, és folyamatosan nyomkodd azt a gombot amelyikkel betudsz lépni a biosba(kiszokta írni bootolás közben)

de esetleg ha még mindig ott vagy, esetleg le ellenőrizheted a géped evvel:

DE mielőtt elindítanád a keresést, a beállításokban aktiváld a Free License-t (30 nap), csak egy e-mail címet fog kérni, ha nem akarod a sajátodat megadni, egyszerűen kérhetsz is egy ideiglenest: nincsmail.hu

[link]

2015. febr. 20. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!