Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretnék egy keylogger...

Szeretnék egy keylogger programot felrakni a saját számítógépemre. Melyik lenne a megfelelő?

Figyelt kérdés
A párommal élek együtt, külön számítógépünk van. Ő azt állítja, hogy nem szokta kinyitni a gépemet és nyomozni, de sajnos azok a dolgok amikre véletlen ráérez, nem ezt mutatják. Tud valaki ajánlani egy megbízható programot, ami láthatatlan a gépemen és csak én tudok hozzáférni? Nem szeretnék lejelszavazni gépet és törölgetni az előzményeket, nincs mit titkolnom. Csak szeretném tudni, hogy őszinte-e velem.
2015. febr. 18. 18:16
1 2
 1/13 Tengor ***** válasza:

Mert te őszinte vagy vele? Igen, titokban megfigyelni, hogy mit csinál a gépeden, az az őszinteség jele?

A jelszavas dolgot nem tudom miért veted el. Egyszerű, tiszta és nem okoz problémát.

A keyloggerekkel két probléma van:

1.) A legtöbb vírusirtó érthető okokból nem szívleli őket, tehát már a telepítéshez is a vírusirtót idomítani kell, amit biztonsági kockázattal jár.

2.) Ha fizetős programot veszel reménykedhetsz benne, hogy csak neked fog logolni és nem küldi el 3. félnek az adataid (már nincs semmi a gépeden, ami ezt megakadályozza). Ha warezolsz egyet, akkor meg 99%, hogy nem csak te figyelsz meg, hanem téged is megfigyelnek.

2015. febr. 18. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Ardamax keylogger
2015. febr. 18. 18:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem, az hogy tudni szeretném mi történik a gépemen, az teljesen tiszta dolog. Annak idején volt már olyan, hogy jelszóval védtem le, akkor azt mondta, hogy rejtegetek valamit.. azóta nincs. Csak szeretnék biztos lenni abban, hogy csak én használom a gépem.
2015. febr. 18. 18:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem hülye vagy (a párkapcsolatban és a számítástechnikában is).

Vagy pedig más gépére szeretnél betörni.

A keyloggernél jobb megoldás lenne, ha naplóznád a belépéseket, meg még amit gondolsz.

Akkor szépen ott lenne, hogy mikor lépett be a gépeden, ő pedig ugyanúgy nem venné észre.

Ráadásul itt nincs biztonsági kockázat.

2015. febr. 18. 18:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem kell azonnal lehülyézni a másikat és attól úgy tudom azért van ez az oldal, hogy megkérdezzük amit nem tudunk. A naplózásnak utána olvasok és be fogom állítani, köszi a tippet.
2015. febr. 18. 18:42
 6/13 anonim ***** válasza:
mondjuk windows napló
2015. febr. 18. 18:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Mint már írták, Windows tudja naplózni a belépéseket (és egyebeket) mindenféle kockázat nélkül.

Hogy őszinte legyek, jelenleg nincs kapcsolatom, de ilyen kapcsolatra nem is vágyom.

2015. febr. 18. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:

leprogramoztam neked, az időt nem tudtam belőni, nem pontos, majd kiszámolod mennyi órát kell + -ban hozzá adnod

beállítod a programot hogy mindig induljon a géppel együtt, és elmenti az éppen aktuális időt a naplo.txt -be

[link]

[link]

2015. febr. 18. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:

jah azt elfelejtettem mondani, fel kell telepítened a python 3-at hozzá

[link]

2015. febr. 18. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Semmit nem kell telepíteni, Windows alapból tud naplózni.

Egyszer kell beállítani, aztán időnként megnézed a naplót.

2015. febr. 18. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!