Milyen programmal lehet képsorozatot (screenshot-ot) készíteni filmből?
Figyelt kérdés
Olyan program érdekelne, amelyiknél meg lehet határozni hány képkockából készítse a screenshot-ot, és a végén megjeleníti a film nevét, méretét, időtartamát, felbontását, bitrátáját, audio- és video tulajdonságait.2015. febr. 17. 17:51
2/10 A kérdező kommentje:
Az ImageGrabber-t ismerem, de az kevés információt jelenít meg. Én ilyenre gondoltam, ami ilyet jelenít meg:
2015. febr. 17. 18:31
3/10 anonim válasza:
vlc emberek vlc .- .
(leszeded speedet kicsire,video-pillanatkép készítése)
4/10 A kérdező kommentje:
Az előző válaszolónak:
Köszönöm, de nem pillanatképet akarok kivágni. Nézd meg még egyszer a kérdésemet és a következő kommentemben lévő képet. Olyat szeretnék végeredményként.
2015. febr. 17. 19:09
6/10 A kérdező kommentje:
A pirateclub-osra gondolsz? Letöltöttem, megnyitottam a Software Informer programot, de tovább nem tudok mit kezdeni vele. Hol kell egyáltalán betölteni a filmet?
2015. febr. 17. 20:19
7/10 anonim válasza:
Használata:
1 a progi felinstallálása
2 "megnyitás",kikeresni a feltöltendő videót
3 "vizsgálat" a progi kiírja hogy az adatok a vágólapra kerültek,
4 a Ctrl+v billentyűkombinációval,bemásolni a fórumba.
8/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye vagyok, de felinstallálás után bejön az így kinéző progi:
Hol lehet itt betallózni a filmet?
2015. febr. 17. 21:10
9/10 A kérdező kommentje:
Ha a pirateclub-movieinfo nevű progira gondolsz, akkor az nem tölthető már le onnan és máshol sem találom.
2015. febr. 17. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!