Program, amivel egy felvett beszédhang hangját meg lehet változtatni?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy animáció, amiben beszélnek is, de az összes szereplőnek ugye az én adott hangom a hangja. Ezen kéne változtatni. Van Audacitym, amit nem igazán tudok kezelni, de hangmagasságot tudok változtatni, az addig oké is, de nekem kicsit több kéne. Valami jópofább hangot szeretnék, ami sima magasítással vagy mélyítéssel nem megy. Valaki nem tud valamit, amivel ilyet csinálhatnék?2015. febr. 17. 17:41
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez is egy jó program, de szerintem nem igazán tud többet, mint az Audacity.
2015. febr. 17. 18:52
3/3 donfetibo válasza:
Próbáld ki a Sony Sound Forge 8-10 vagy újabb programot vagy a Sony Acid, Acid Pro valamelyik programját, itt azt csinálsz a hanggal amit akarsz, elég nehéz programok de onnan ahonnan lehúzod a progit ott van útmutató is hozzá igaz angolul de van lefordító program akár mennyi!!!
Itt az oldal címe:
De ezek csak 30 napos fullos verziók ha jól tudom, ha kell a teljes írd meg priváton!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!