Hogyan tudok felszabadítani helyet a C meghajtón?
Windows 7 Ultimate x64-et használok.29 GB-os a partíció. Egész jó volt vagy 1-2 hónapig de az utóbbi 1-be 1 mb hely sincs sose. Ha törlöm a TEMP mappa tartalmát akkor lesz 10-20 mb max de az is üres állapotba megint lefoglalásra kerül. Valami ötlet? Semmit nem tudok csinálni. LAPOZOFÁJL 1 mb-t nincs beállítva a C-n. Örülnék használható segítségnek mert joformán nem lehet használni a laptopot.
Épp most töröltem le egy programot. Egyből elfogyott a hely:|
Szia!
Én vagyok, aki a külső vinyót javasoltam. Most megnéztem a gépemen. Windows 7 Ultimate x32+ Office, real player, Nokia PC suite, szóval sok minden rajt van, és így 9 GB-t foglal. Van egy CCleaner feltelepítve, és hetente egyszer megpucoltatom a vinyót vele.
Elsőnek kapcsold ki a Rendszervisszaállítást.
Nézd meg hogy nincs-e tényleg valami mappa,fájl bármi amit elfelejtettél hogy a c-re raktad:D
Másodszor ha ürítettél Temp-et meg ideiglenes fájlokat akkor futtass egy full víruskeresést csökkentett módban. Nemrég javítottam egy olyan gépet ahol egy trójai folyamatosan csonkította a szabad helyet, közel 20 Gb-nyi szabad területet rejtett el ilyen módszerrel.
csak a windows mappám 14GB, windows7 x64 ultimate
előző válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!