Számítógép monitornál melyik a legjobb kéépontformátum? Mi a különbség köztük?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy letöltött BluRay filmeket mkv melyikkel jobb nézni.2015. febr. 16. 16:08
1/6 Komplikato válasza:
Nyilván az eredeti, enm szénné tömörített 22-50GB BD a legjobb. MKV-nál ez függ a tömörítés arányaitól, meg a készítő hozzáértésétől is. A HDTV ripek meg mindig elég csúnyák.
Mondjuk MKV az fájl kiterjesztés csak, simán bele lehet rakni az eredeti BD anyagát is.
2/6 A kérdező kommentje:
Kissé hiányos a kérdésem.Arra vagyok inkább kiváncsi,hogy mi a különbség az RGB 4:4:4 és YCbCr 4:2:2 között.
2015. febr. 16. 17:37
3/6 anonim válasza:
Wikipedia nem jó? [link]
Elég világosan fogalmaz: "In compressed images, for example, the 4:2:2 Y'CbCr scheme requires two-thirds the bandwidth of (4:4:4) R'G'B'. This reduction results in almost no visual difference as perceived by the viewer for photographs, although images produced digitally containing harsh lines and saturated colors will have significant artifacts."
4/6 A kérdező kommentje:
Fordítást kérek.
2015. febr. 16. 18:06
5/6 A kérdező kommentje:
Mégse, megvan.Csak gondopltam röviden is meglejetne a dolog,mert az Wikipedia részletesen írja le.
2015. febr. 16. 18:08
6/6 anonim válasza:
A plusz tudás pedig ördögtől való? Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!