Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A szeró elvileg megy de nem...

A szeró elvileg megy de nem enged be mit tegyek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=80NoLNCS5ik

neked egyszer failed to veryfi username aztán failed to login: Invalid session (try restarting your game) mit tegyek

2015. febr. 15. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

hát ez elég rossz videó --> a server.properties-t felesleges átnevezni, akkor is megtudja nyitni a szövegszerkesztő, csak kikkel választani mivel nyissa meg

hamachi szerintem elég sz*r, sose használtam, megvoltam nélküle, anélkül is lehet készíteni szerót

2015. febr. 15. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
arra figyelj hogy az indító .bat-ban a -o false legyen és ne true, mert akkor nem enged fel tört minecraftal
2015. febr. 15. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
"veryfi username aztán failed to login: Invalid session" -> nem vagy bejelentkezve -> törtel tolod -> szerver online módban van -> server.properties-ben "online-mode=false" és ha Bukkit akkor indító bat-ban "-o false".
2015. febr. 16. 15:30
 4/5 A kérdező kommentje:
ja megtettem amit mondtatok és elkezd egy feket képrnyo tolteni villám gyorsan becsukja és most mi?
2015. febr. 17. 20:15
 5/5 anonim válasza:
Hali nézd meg hány bites a géped ha 32 frissízsd a javat 32 esre ha 64 es 64 esre és ha nem enged továbra se fel akkor configold meg az ip-det.
2015. febr. 18. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!