Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Utorrent vagy a gépem rossz?

Paher0 kérdése:

Utorrent vagy a gépem rossz?

Figyelt kérdés

Lekezdek letölteni a Utorrentel.

Feltornássza a vinyó írási sebességét és nem lehet teljesen bezárni a utorrentet.

Feladatkezelőből nem tudok bezárni. Lassan és biztosan elkezdenek lefagyni a programok, majd az egész gép lefagy teljsen. Se a net sebesség, gép nem indokolja.

A vinyók régiek igaz, de ellenőriztem és jó állapotban vannak. a hardver többi alkatrésze meg jó és erős.

2015. febr. 15. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
esetleg RAM-al lehet probléma? indíts egy ram tesztet (nem tudom hogy a winben van-e ilyesmi funkció, de némelyik linuxál bootolás után van egy Memoria teszt)
2015. febr. 15. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Hard disk sentinel szerinte a vinyóm elfogadható kondícióba van.

A ram tökéletes. 8Gb kingstone hiperx 1833Mhz.

Nincs fél éves.

2015. febr. 15. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:

esetleg lehet a utorrent sz*rbe, próbálj ki mást pl.: Tixati

ha annál is ilyesmi hiba jelentkezik, akkor hardver vagy operációs rendszer beállítások/elavult rendszer lehet --> frissíteni az op.-t

2015. febr. 15. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már sokfélét. :\ Mostm ásolom át a dolgaimat arról a viunyóról és a torrentet meg átállítom másik vinyóra, ha úgyis gond lesz, akkor Windows lesz a ludas...
2015. febr. 15. 19:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt is kinyírja...

Sata3-as vinyót is felhúzza 100%ra és iszoynat írási sebességre készteti.

Win8.1-em van.

A windows frissítésnek van értelme? Mármint megoldhatja?

2015. febr. 15. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik verziót használod, de nekem az uTorrent-ből a 3.1.3 vezió jön be. Az újabbakkal mindíg volt valami gondom, ezért visszatértem a égebbi verzióhoz.

Érdemes átbogarászni az utorrent magyar oldalát a kliens rendes beállításához.

2015. febr. 15. 20:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Feltettem már minden félét. :\

De megnézem akkor azt is.

2015. febr. 15. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ennél a verziónál is ugyen ez történik.
2015. febr. 15. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!