Akik a MS Office 2010 vagy -2013 64 bites változatát használják: volt már vele vmilyen kompatibilitási problémátok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 16:24
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Én az Office 2013 64 bites változatát használom ( jogtisztán ).
Még nem volt vele semmilyen kompatibilitási probléma.
A LibreOffice-os és a régebbi MS Office-os dolgokat is gond nélkül megnyitja.
3/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Pontosabban az Office 365-öt használom, de ez igazából mindegy. Az is ugyanúgy a 2013-as csak az vásárlás módja más.
4/9 anonim válasza:
Abszolút semmi problémám nem volt vele.
5/9 donfetibo válasza:
Én a 2013 Office 64bites verzióját használom és nekem semmilyen kompatibilitással nem volt eddig gondom vele!
Szerintem nagyon jó szövegszerkeztő kis program!☺☻
6/9 anonim válasza:
Jogtiszta Office 2013-at, és 2010-et használok jogtiszta Windows 8.1-es gépeken. Eddig kompatibilítási gondom nem volt.
7/9 anonim válasza:
Ha nem valódi a Windows a gépeden, ne használd az MS Office-t. Erre találták fel az OpenOffice-t vagy a LibreOffice-t. Ingyenesek, ugyanazt tudják.
8/9 anonim válasza:
2013-am van, eddig nem volt vele gond.
9/9 tibusz0211 válasza:
A 64bites office-ba úgy kell belevarázsolni a Progress és az ODBC ilesztőket, egyébként nem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!