Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan találhatnék drivert...

Hogyan találhatnék drivert Ubuntura?

Figyelt kérdés

Feltettem az Ubuntu 12.04-et a gépemre, de a használata közben érződik, hogy valami nincs rendben a grafikai dolgokkal...

A Steamet nem tudtam elindítani, mert valami glx vagy akármilyen hibát írt ki.

Be-ki kapcsolásnál az egész háttér lila, de olyan szemrákosan lila... Kétlem, hogy ilyennek kéne lennie.

Utánanéztem és elég sokan írták, hogy nekik is hasonló gondjuk van ezzel a kártyával (AMD Radeon Asus HD 6670 1GB).

De olyan rettenetesen kielégítő választ nem találtam sehol.

Neten nincs fent letölthető driver..

Próbálgattam párat (az fglrx-et (vagy mi a rákot) feltettem), de semmi eredménye.

De igazából nem csak Ubuntuval van ez a probléma..

2015. febr. 15. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Fel kell rakni a zárt forráskódú meghajtóprogramot.

[link]

2015. febr. 15. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon jó, de nekem 12.04 van, a kettő közül egyiket sem tudom megcsinálni..

Mert nincs szoftver és frissítések menüpont, se rendszer -> adminisztráció.. stb.

2015. febr. 15. 11:51
 3/4 ejbenjaro ***** válasza:
Jobb felső sarok Fogaskerék menü -> Rendszerbeállítások. Na itt kereskedjél zárt eszközmeghajtók után, vagy Dash és keress rá. Tuti meglesz.
2015. febr. 15. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nem upgade-eled 14.04-re? A nyílt forrású meghajtó azzal automatikusan frissül. A zártból nem tudom hogy ugyanaz vagy újabbat lehet ilyenkor felrakni. Kipróbálhatod livecd-n vagy egy külön vinyón először, nehogy rosszabb legyen, de az ritka.
2015. febr. 15. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!