Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen beállítás miatt nem...

Milyen beállítás miatt nem működik a telóm a routerrel?

Figyelt kérdés

Vettem egy routert amit be is konfiguráltam, annyira nem értek hozzá ezért nem is nyúltam olyan dolgokhoz egyszerűen csak adtam egy wifi jelszót meg rámentem hogy wpa2 personal...és működik is rendesen minden klafa bármilyen laptoppal géppel semmi gond viszont androidos dolgokkal(teló, tablet stb) nem akar működni az eszköz a "hitelesítésnél" megakad. A jelszót többször is ellenőriztem nem azzal van a gond.

Valami tipp? Milyen beállítást keressek a routeren?

tp link 3 antennás tl-wn akármi router, ha pontos típus kell kibogozom az asztal alól és megnézem.

2015. febr. 13. 23:40
 1/10 P.O.C. ***** válasza:
Kapcsold ki a WPS -t. (Régebbi TP-Link -eknél ez QSS néven találod).
2015. febr. 13. 23:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Ilyent nem látok benne, van tipped innen merre kéne elindulni?

[link]

2015. febr. 13. 23:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Találtam egy ilyent

"Wireless SSID Broadcast" ezt lehet enabledre meg disabledre állítani erre gondoltál?

2015. febr. 14. 00:00
 4/10 P.O.C. ***** válasza:

Azért nem találod, mert nem is gyári firmware van rajta.

A DD-WRT -hez meg nem értek ilyen szinten, sorry.

2015. febr. 14. 00:02
 5/10 P.O.C. ***** válasza:

"Találtam egy ilyent

"Wireless SSID Broadcast" ezt lehet enabledre meg disabledre állítani erre gondoltál?"

Nem, az csak a Wi-Fi nevét teszi "láthatatlanná".

2015. febr. 14. 00:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja igen nem a gyári van rajta azt elfelejtettem, de ebben sincsen olyan haj de sok beállítás remélem valakinek azért van tippe..
2015. febr. 14. 00:06
 7/10 P.O.C. ***** válasza:

A WPA/WPA2 Enterprise -nél van további hitelesítés, Personal -nál elégnek kéne lennie a jelszónak is.

Próbáld meg itt: [link]

Sok profi jár erre, és általában hamar válaszolnak is.

Az én TP-Link -emen OpenWrt van, ott még nem találkoztam ilyen hibával. Simán csatlakoznak az Androidos készülékek.

2015. febr. 14. 00:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem ott is egyenlőre semmi, am találtam még egy beállítást ezzel szerinted lehetne növelni a router hatótávolságát? minél kisebb a mhz annál meszebb megy nem? Úgy tudom ami alacsonyabb frekvencia az jóval távolabb képes hatolni mint a magas frekvencia.

[link]

2015. febr. 14. 00:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Rájöttem mivel van gondja...TKIP helyett AES-re kell állítani a titkosítást.
2015. febr. 14. 02:04
 10/10 P.O.C. ***** válasza:
Igen, látom a ph. fórumon is ezt javasolták. Mondtam, hogy nem rossz hely.
2015. febr. 14. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!