Miért lép ki a left 4 dead2 játékból folyamatosan?
Figyelt kérdés
eredeti steamen vásárolt játék.... folyamatosan amikor elinditom... valve logo.... intró videó... töltökép és utánna hibaüzenet nélkül kilép... majd pár mp után magától újraindul... és ismétlődik ameddig be nem zárom a steamet....a konfig, i5 proci 8 gb ram gforce gt610 videókártya... windows 8.1pro op rendszer... nem hiszem hogy ezzel lenne baj... előre is köszönöm a válaszokat2015. febr. 11. 21:58
1/5 anonim válasza:
Változtattál valamit a rendszeren? Ez eléggé úgy tűnik, hogy a CEG kalóznak minősíti, és kilépteti.
Megoldás:
1. Töröld a left4dead2/left4dead2/bin mappát (Amiben a client.dll van
2. Steamben jobbklikk a játéra, properties, local files, verify integrity of game cache
3. Utána első indításkor elvileg újragenerálja a CEG-védett fájlokat, a rendszered aktuális állapotának megfelelően.
2/5 A kérdező kommentje:
magyar steamban mit is kell csinálni? :) bocsi csak az angolom kicsit szerény :)
2015. febr. 11. 22:25
3/5 A kérdező kommentje:
arra gondolsz a törlés után hogy ellenőrizzem a játékfilek épségét? :)
2015. febr. 11. 22:27
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, soha nem láttam magyar steamet. A properties az tulajdonságok, a local files az helyi fájlok (ez az egyik fül), a verify integrity of game cache az meg a játék integritásának ellenőrzése (nagy vonalakban). Ez alapján elvileg meg kéne találnod.
Itt egy kép, ugyanott kell lennie magyarul is: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
megtaláltam és megoldotta a problémát! köszönöm :)
2015. febr. 21. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!