Paging file - beallitani egy ssd re jo otlet, ez gyorsithat valamit ha ssd-n van nem pedig HDD en?
Régen azt tanácsolták, hogy rakd át vinyóra, de azért, mert akkor még kicsik voltak az SSD-k, és foglalta a helyet. Manapság bőven elfér általában, és igen, gyorsít, ha lapozás történik, akkor gyorsabban történik.
Magyarra lefordítva ez azt jelenti, hogy ha pl. nekiállsz 500 giga videót LZMA/ultra tömöríteni, és eléred a 100%-os RAM használatot, akkor nem fog azonnal úgy belassulni a gép, hogy a CTRL+ALT+DEL-re is csak 10 perc alatt reagál, hanem lapozófájlból is életképesebb lesz.
Hogyan tudnam minnel jobban kihasznalni azt,hogy van az alaplapomon 20GB ssd (18,9GB)?
elvileg a system gyorsitasra van ott egy 500GB vinyo melett. Nem SSHD (hogy beepitett a hdd be)
A laptop gyarto szerint hibernacios patriciora lenne hasznalva. HIBERNATION PATRICION ami ha jol gondolom csak arra valo,ha hibernalom a laptopot akkor gyorsabban ebredjen fel a gep mivel hogy majd oda menti a futatto programokat. De en inkabb varnek tovabb ha feltudnam masra hasznalni ezt a patriciot - nem az egeszet ilyen hibernalosnak rakva.
Gondoltam hogy letiltom a paging file-t a C rol(HDD) rol. Majd beallitom paging file kent ezt a ssd patriciot.Vagy szerinted hogyan lehetne gyorsitani,jol kihasznalni?
Meg letezik ez a inteles program.
De nem tudom,hogy ez csak akkor mukodik ha RAID ban van teve a bios?
Ha raidba rakom akkor nem indul el a windows ,a kék jel utan hibat ir ki es restartal a gep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!