Esetleg lehetséges az hogy a meglévő win 7 32bit-es op rendszert frissítem 64 bit-re és megmarad mindenem ahogy van?
https://www.youtube.com/watch?v=dL_2-uZ37yw
Ha esetleg ezt megcsinálnám akkor is le kell menteni az adatokat??vagy megmaradnak?
Az ilyen esetben teljesen mindegy, hogy fizikailag egy meghajtód van, ha az kétfelé van partícionálva. Ugyanaz, mintha két külön meghajtód lenne.
Viszont a telepített (és beállított) dolgokat, mint például a játékok és egyéb programok, újra kell telepíteni! Még abban az esetben is, ha a másik (általában D) meghajtón vannak.
Ugyanis telepítéskor a programok beíródnak az operációs rendszer regisztrációs adatbázis kezelőjébe (Registry), ez viszont szerves része az oprendszernek. Tehát, ha új oprendszer kerül fel a gépedre, akkor a Registry is új lesz.
A D meghajtón lévő képek, videók, dokumentumok stb., tehát amik nem programok, hanem adatok, maradhatnak.
Arra viszont nagyon figyelj oda, hogy a Dokumentumok mappa általában a C meghajtón van (hacsak át nem helyezted), tehát a C formázásakor minden elveszik, ami abban van!
és ha a videó szerint csinálom akkor is új rendszert telepítek fel vagy csak frissítem a 32bit-et 64-re??
és ha nem akkor én megtudnám csinálni vagy nem könnyű munkamenet?
Ezt egyszerű igennel vagy nemmel nem lehet eldönteni. Igényektől függ, mert természetesen különbségek azok vannak. Erről is olvashatsz bővebben, például itt:
De ezenkívül még számtalan leírás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!