Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Eltűnt a tárhelyem (22gb)...

Eltűnt a tárhelyem (22gb) hogy lehet visszahozni?

Figyelt kérdés

Virtualboxban csináltam épp a virtuális merevlemezt amikor kikapcsolt a gép. a virtualboxban nincs meg a virtuális lemez, a mini partition wizard tool sem látja.

160 gigás merevlemezem van ezért fontos az a 22 giga.

2015. febr. 10. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
chkdsk
2015. febr. 10. 11:10
 2/5 A kérdező kommentje:
googleztam és megoldottam, egy piros kocka ikont helyez el valahol vagy a c vagy a d partííciómon és azt kellett törölni. Köszi azért, ja és mégvalami : mi az a chkdsk vagy valami ilyesmi???
2015. febr. 10. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Google ezt is megmondja, de alapismeret, ha nem tudod, ne nyúlj számítógéphez!
2015. febr. 10. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért ennyire ne általánosítsunk. Alapismeret egy windows (haladó) felhasználónak. Ettől függetlenül kitörölheted vele a segged, ha mondjuk egy linuxos gép elé kerülsz. Ott csak fsck van.

Egyébként mind a kettő a fájlrendszert ellenőrzi (illetve javítja) a hibáit. Részletesebb infókért valóban nézz utána, mert rengeteg kapcsolója van mind a kettőnek és nem is férne bele a teljes magyarázat egy hozzászólásba.

2015. febr. 10. 12:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Ne nyúlj számítógéphez???? Javaslom neked hogy te meg mást tanulhatnál meg, képzeld baromira nem érdekel hogy mit mondasz nem tudsz normálisan válaszolni? Nem az én bajom hogy te nem tudsz megválaszolni normálisan egy kérdést, és képzeld ku::vá:a nem érdekel a windows, se a linux lexarom nagy ívről mind a 2őt mert elegem van belőle hogy akármit kérdezek mindig oltogatnak csak meg leszólnak érte! Nem mindenki születik úgy hogy tudja fejből sőt senki sem te sem vagy tökéletes ne feledd! -.-
2015. febr. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!