Mit telepítsek előbb, hogy mindkét rendszer működjön?
Figyelt kérdés
Win7, és Xp akarok rakni választható rendszerindítással. Melyiket rakjam elöbb fel?2010. febr. 10. 21:14
2/8 A kérdező kommentje:
Ez biztos?
csináltam már 3 particiot, ebböl 2 a rendszereknek, a harmadik a cuccoknak.
Biztos látni fogja a gép a második telepítése után az előzőt?
Minél több választ kérnék!
Köszi
2010. febr. 10. 21:24
3/8 A kérdező kommentje:
Vagy hogy kellene csinálni?
2010. febr. 10. 21:25
4/8 anonim válasza:
Minek neked minél több válasz? Józan paraszti kell semmi más ... szerinted ha fordítva csinálnád, a 9 éves XP bootmenüje felismerné a Win7-et? Nem. És a Win7 felismeri a régi bootmenüt, és azt is hogy régi windowsról van szó? Igen.
5/8 A kérdező kommentje:
jóóvan, köszi! Csak több embertől is szeretném hallani!
Kíváncsi leszek hogy a win7 nem nyomja e el az XP-t!?
Ha nem akartok ide válaszolni, akkor kérem privibe.
2010. febr. 10. 21:33
6/8 anonim válasza:
Megint én vagyok ... mi az hogy elnyomja? XP home és Win7 van a laptopomon fél éve. Jobbára az XP-t használom és köszöni szépen jól van, nem érzi magát elnyomás alatt lévőnek a Win7 terrorja alatt! xD
7/8 anonim válasza:
Valóban először a Win XP-t, majd a Win 7-et telepítsd, így bootoláskor fel fogja ajánlani, hogy melyiket szereznéd elindítani.
Tapasztalat: Én Xp mellé Vistát telepítettem.
Fordítva nem működik.
8/8 anonim válasza:
fordítva is működik egyébként, csak trükközni kell a boot menüvel, de azt olyan nem tud aki nem hiszi el azt hogy valaki tök logikusan válaszol. Tehát az XP-t rakd fel először. És még véletlenül se telepítsd ugyanarra a partícióra a win7-et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!