A picasa képnézegetőbe miképpen lehet megoldani, hogy megjelenítse a gif fájlt?
Közkeletű tévedés, hogy
1: A GIF eleve mozgóképet jelent (egy régebbi kérdés okos hozzászólója szerint jpg-képek vannak benne XD). Ez nem igaz, létezik egykockás, álló GIF is, amely egyéb jó tulajdonságai miatt használatos (a több fázisúban pedig természetesen ilyen, GIF formátumú képkockák vannak).
2: Az animált GIFnek feltétlenül mozognia kell, amikor megnézed. Ez csak akkor igaz, ha a nézegető program alkalmas arra, hogy a fázisokat egymás után levetítse. Engem meglepne, ha a Picasát nem lehetne így is beállítani, de talán nem ez az alapértelmezése, nézd meg az opciókat. Ha mégsem lehet, akkor meg ne azzal nézd, hanem IrfanView-val, vagy akármelyik böngészővel.
A Picasa tényleg nem tudja az animgifeket megjeleníteni.
Nyisd meg böngészővel.
Értem.Köszönöm a hasznos válaszokat.
Egyébként böngészővel nyitottam meg eddig őket, de keresek majd valami gif nézegetőt és letöltöm. Csak reméltem, hogy a picasa is képes lesz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!