Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért dob be más szerverekre...

Miért dob be más szerverekre a cs1.6?

Figyelt kérdés
Már több félét fajtát töltöttem le és egy sem jó,mert mindig ugyan ez a problémám.pár napja még semmi baja nem volt,de nem tudom mi a baj.A cs1.6-ot mikor elindítom akkor mindig bedob egy szerverre, amikor megszakítom a csatlakozást és betesz a menübe rámék a find server-re és ugyan úgy bedob egy szerverre. Ha a szerveren fenn vagyok és bizonyos gombokat megnyomok pl. C akkor ugyan ez a nóta. Mit tegyek?

2015. febr. 6. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

gondolom csaltál(ha jól emlékszek akkor csinálják ezt ^^)

módosít fájlokat, azt hiszem csak egy config fájlt, de nem biztos.

C:\Users\Felhasznalonev\AppData\Local\VirtualStore

a C helyet meg nyilván az a hely ahol ez van, a felh. meg a te felh. neved (gondolom megy :))

és ott van valami Counter Strike mappa, azt töröl mindenestől és jó lesz elvileg, legalább is nekem ilyen volt még réggen mikkor játszottam

2015. febr. 6. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,a gyors válasz adás és azt is hogy jó lett a cs.amugy igen tényleg megpróbáltam csalni de szerintem megtanultam hogy nem kéne.Minden esetre is köszönöm.
2015. febr. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!