Vajon miért kapott az egyik ismerősöm 15k coint a hearthstone nevű játékban?
Miért merült fel ez a kérdés egyáltalán? Mert te nem kaptál?
Vagy úgy véled nem érdemelte meg?
Őt kérdezted már erről? :-)
Ha nem tudod miért válaszolsz ha ezt akár priviben is közölhetted volna
Szeretem a "jó hasznos" válaszokat am az érdekelt volna h van/volt-e ilyen event vagy mi lehetett de mind1
"Ha nem tudod miért válaszolsz ha ezt akár priviben is közölhetted volna"
- Pontosan tudom miért válaszolok.
- Nem írok privát üzeneteket itt és ált. másokét sem fogadom
- Hülye kérdésre hülye válasz
"Szeretem a "jó hasznos" válaszokat am az érdekelt volna h van/volt-e ilyen event vagy mi lehetett de mind1"
Akkor azt kellett volna kérdezni amire kíváncsi vagy.
Fogalmam sincs miért rugózol ezen. Feltettél kérdést, írtak rá mások. Arra a szögre akasztod amelyikre akarod.
Nem tetszett, hát így jártál. Ennyi! Valószínűleg lesz még ilyen az életedben.
Hogy milyen vélt hátsó szándékot feltételezel a válaszom mögött, azt ne rajtam kérd számon, az a Te magánügyed! Sem sértőt, sem illetlent nem írtam és olyat sem ami nem kapcsolatos a kérdéseddel. Háboroghatsz jövő hétig is.
"..a privát üzenetek fogadása nem tartozik a témához"
Te emlegetted a privát üzenetet.
"annyi lett volna h megmondod h miért kaphatta egyébként az ismerettség nem barátságot jelent inkább hencegett vele és nem akarta megmondani"
Megy azért ez a kérdezés, még ha nem is elsőre!
Eddig olyan értelmetlen volt a kérdésed mint ha azt kérdezted volna meg miért büntették meg a haverodat a rendőrök az Andrássy úti zebra mellett. (információ tartalom rlz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!