Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A steam nekem felül az írja...

A steam nekem felül az írja ki pirosan, hogy Értesítést kaptam a steam támogatástól. Azt írja még, hogy nincs netem és nem tudok játszani. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2015. febr. 5. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Most épp lent vannak a szerverek. Ha felébrednek, és be lehet jelentkezni rendesen, akkor kiderül... Valószínűleg lekorlátozták a fiókod, mert valami rondaságot csináltál.
2015. febr. 5. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi majd megpróbálom. Pedig eddig nem csináltam semmit mindent megpróbáltam, hogy ne csináljak ilyesmit, de várok.
2015. febr. 5. 20:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. Ez amúgy azt jelenti, hogy lezároltam a fiókom vagy valamit tettem és steam? Már egy kicsit idegesít. Pedig nem olyan keveset költöttem játékra és a játékon belülre.
2015. febr. 6. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem jó lett még aznap este, és azóta is. Böngészőből be tudsz jelentkezni?
2015. febr. 6. 15:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen betudok lépni a letöltött steamról és a böngészőből is.
2015. febr. 6. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Még mit csináltál, hogy jó lett?
2015. febr. 6. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmit. Mint írtam, akkor pont a szerverek voltak offline, azért nem lehetett bejelentkezni.
2015. febr. 6. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem zároltam a fiókot vagy már nem tudom pontosan és azt, hogy kellene megoldani? Bocsi, hogy ennyit írok csak kicsit idegesít, mert költöttem is kicsit nem akarom, hogy új fiókot nyissak.
2015. febr. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!