Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videó szerkesztővel...

Milyen videó szerkesztővel tudok "splitscreen" videót csinálni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Olyan videó szerkesztő kellene amivel (Lenti kép) két videót tudok egy videóba tenni. Azaz külön felvettem két videót és egymás mellé kellene tenni őket. De nem tudom hogy milyen programmal lehetne.

[link] (így szeretném)

Adobe Premiere-t ne írjátok.

Köszönöm.

2015. febr. 4. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Virtualdub és Avisynth. (mindegyik ingyenes)

[link]

notepaddal létrehozol egy valami.avs fájlt és abba rakod ezt a kódot amit a fórumban írtak. az avs fájlt kell majd megnyitni virtualdub-al

Egyébként ha próbáltad a premier pro-val akkor esetleg azt is elmondhatnád, hol akadtál el, mert nem egy nagy ördöngösség...

2015. febr. 4. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt igazából a legtöbb videoszerkesztővel meg lehet csinálni, tényleg igaza van abban az előző válaszolónak, hogy mondd el, hol akadtál el!
2015. febr. 4. 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Premiere Pro cs4-et próbáltam, de telepítésnél kiírta hogy a gêp nem felel meg a rendszerkövetelménynek.

Azon gomdolkodtam hogy lehet vissza térek az Adobe After Effect-hez.

2015. febr. 5. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Annak is hasonlók a rendszerkövetelményei. 32 bites a rendszer vagy nincs elég ram? próbáld esetleg egy cs3-al :) hosszútávon azért kényelmesebb mint mondjuk avisynth-el bűvészkedni
2015. febr. 6. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:

2 gb ram van a gépben. 32 bites. 2 x 2,2 ghz.

Nem tudom kell-e hozzá még valami.

2015. febr. 12. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Maximum cs4 megy fel a gépedre.
2015. febr. 13. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!