Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Levelező program SMTP szerver...

Foim kérdése:

Levelező program SMTP szerver távoli tanúsítvány kérését ki lehet kapcsolni?

Figyelt kérdés

Csináltam egy levelező kis scriptet, aminek az a lényege, hogy a beírt címről egy másik beírt címre küldi el az üzenetet. Ha G-mail-es címről próbálkozok pöccre működik, viszont a cégesnél a tanúsítvány miatt panaszkodik. A kérdés az, hogy be tudom-e állítani kifejezetten a programban valahogy, vagy windowsban, hogy ezt a tanúsítványt ne kérje, vagy kérdés nélkül elfogadja?

[link]

És a script:

MailMessage mail = new MailMessage(from.Text, to.Text, subject.Text, body.Text);

SmtpClient client = new SmtpClient(smtpserver.Text);

client.Port = 587;

client.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(username.Text, password.Text);

client.EnableSsl = true;

client.Send(mail);

MessageBox.Show("Email elküldve!", "Success", MessageBoxButtons.OK);

2015. febr. 4. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell újra feltalálni a procmail-t, hanem használni.
2015. febr. 4. 13:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem nem egyszerű levél elküldése a lényeg (Bár bevallom nem ismerem a procmail-t, hogy mi az), hanem az, hogy egy napi összesítést el tudjanak küldeni a kollégák, ebben szeretném megkönnyíteni a dolgukat azzal, hogy ne kelljen mindent begépelni, hanem a progiban kiválasztanának minden adatot és utána csak egy "Küldés" gomb, és már nálam is van. :) Gmail-essel megy is, csak a cégessel nem akaródzik. :)
2015. febr. 4. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:

StackOverflow szerint a tanusítvány ellenőrzőt ki lehet kapcsolni, client.Send(mail); elé:

"

ServicePointManager.ServerCertificateValidationCallback =

delegate(object s, X509Certificate certificate,

X509Chain chain, SslPolicyErrors sslPolicyErrors)

{ return true; };"

Forrás: [link]

2015. febr. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!