Valaki mondana egy használható feliratégető programot?
Figyelt kérdés
Mindent próbáltam amit máshol ajánlottak, Avirecomp, VidCoder, Handbrake, de egyik sem azt teszi, amit én szeretnék, vagy csak egy formátumot hajlandó kezelni, vagy nem éget rá semmit, vagy kihagyja az égetésből a magyar karaktereket.
Van normális program erre egyáltalán? (Ahol esetleg még betűtípust is lehet választani)
Köszi!
2015. febr. 3. 21:54
1/2 anonim válasza:
A karakterek problémáját úgy tudod megoldani, hogy a feliratfájlt UTF-8 kódolással mented el. A kódoláshoz használt program meg nyilván attól függ, hogy milyen videó formátumot akarsz használni.
2/2 anonim válasza:
Bigasoft Total Video Converter 3.7.24.4700
Nyisd meg a filmet, majd Effect, Subtitle - és a " + "-al megnyitod a feliratot.
Nekem alapból az "MS Shell dlg 2" betűtipus volt beállítva, ez vitte a magyar karaktereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!