Mit tehetek, ha elfelejtettem a PDF fájlom jelszavát?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 14:02
1/4 anonim válasza:
miből bizonyosodhatnánk meg hogy a te fájlod?
2/4 anonim válasza:
Legyél szomorú! Egyél fagyit! Felejtsd el az egészet és élvezd a napsütést!
3/4 A kérdező kommentje:
semmi okotok nincs rá hogy elhiggyétek nekem
de tényleg az enyém, csak már régen nem volt rá szükségem (vagy 5 éve) és elfelejtettem a jelszót
és most szükségem lenne rá a munkámhoz
ez 1 jegyzet lenne, amit egy szakközépiskolás tárgyhoz csináltam, amit jelszóval védtem le, de mivel a kormány jóvoltából azt a szaktárgyat nem kellett már tanítanom ezért megfeledkeztem róla...
de most megint szükségem lenne rá
2015. febr. 3. 14:42
4/4 anonim válasza:
Ha annyit ér, feltöltheted valami brute force oldalra, ha 128 bites titkosítás van rajta, akkor otthon fel nem töröd.
De amúgy a legjobb megoldás még mindig a méltán gyűlölt agykontrollból a mégis működő nyugalom, alfa, és visszagondolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!