Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lép ki a játék egyből?

Razer007 kérdése:

Miért lép ki a játék egyből?

Figyelt kérdés

A World of tanks egyből kilép, meg se jelenik a bejelentkezési háttér, csak a keret egy pillanatra, és kilép. ugyan ezt csinálta az nba 2k15 és a metin2 is.

a konfigom:

4gb ddr3 ram

nvidia geforce gt 440 gainward 1gb vga

asrock h61m-dgs alaplap

intel pentium dualcore g630 proci 2.70ghz

windows 10 op rendszer.

pontosabban azota csinálják a játékok ezt, amióta ujratelepitettem a windowst. ezelott is 10es volt fennt és ment rajta minden.

2015. febr. 2. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán az nvidia drivert elfelejtetted feltenni.
2015. febr. 2. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

fennt van minden

2015. febr. 2. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor kukkants be az eseménynaplóba, ha még létezik olyan, hátha ad ötletet.
2015. febr. 2. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
És még egy ötlet. Egyes multiplayer játékok meghülyülnek, ha nem találnak alapértelmezett hangrögzítő eszközt. Hangerőikonra jobbklikk, recording devices, és valami mikrofon vagy stereo mix legyen engedélyezve és aktív.
2015. febr. 2. 21:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mindent amit irtál, az eseménynapló üres, ki van kapcsolva, nem lehet bekapcsolni. nem tudom mi lehet a gond, szerintem ujratelepítep megint a windowst, csak akkor teljes hard format lesz, nem csak a C meghajtó. Köszönöm a válaszaidat, ment a pacsi :)
2015. febr. 3. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!