Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bugyuta Sims3. Hogyan tudom...

Bugyuta Sims3. Hogyan tudom megoldani a mindeki ki van jelölve problémát anélkül hogy elveszne a családom?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden tömören. Sims3-ba a családom városába (mentésébe) a Kishúgom csinált magának egy családot, amire utólag rájöttem hogy nem így kellett volna hanem a főmenüből új játékot indítani mindegy.Igen a figyelmetlen én voltam és most egyszerűen nem tudom hogy kéne úgy megoldani a problémát hogy az úgy jó is legyen! Segítséget kérek és a negatív kommentesek kíméljenek! A probléma az hogy megcsinálta a saját családját, full frankón játszott vele aztán mentette ugye az én játékállásomba. Nos miután aktív háztartást váltottam és vissza léptem az én családomhoz ott kezdődött a probléma, mégpedig hogy csak annak a simnek a feje marad a panel alján akinél betöltött a játék, és amikor simet próbálok váltani a fej nem változik és ha az összes simemen végig kattintgatok az összeset kijelöli mintha egyszerre akarnék csinálni velük valamit. Mikor nyaralni elküldtem őket úgyan ez volt. Sem az eszköztár nem vált át, az átmeneti érzelmek és vágyak is teljesen összekeverednek, és ugyan tudok velük játszani de zavaró hogy épp nem tudom melyik sim van kiválasztva. Full az idegeimre megy! Kérlek segítsetek valahogy, nem akarom a családomat elveszíteni mert nagyon sokat elértem már velük és az tuti ha ez elvész soha többet nem játszok ezzel a szarral! Előre is köszönöm a segítséget és remélem érthető a problémám!

2015. febr. 1. 21:03
 1/2 anonim válasza:
Ilyen már nekem is volt és én elkültem őket egytemre/vagy külföldre és utána jó lett :)
2015. febr. 4. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:

kilépsz a faluképernyőre

kiköltözteted a simeket a házból (evict - nem tudom mi magyarul, én angolul játszom vele) és utána vissza

egyébként ha ez nem válik be, töltts vissza egy régebbi mentésed

játszhattok többen is egy településen, de mindig mentés máskénttel mentsetek, így nem zavartok be egymás játékába

továbbá ha eddig nem tetted, a sims 3-ban érdemes mindig mentés mánkénttal menteni, mondjuk óránként - két óránként, ugyanis van hogy nem sikerül a mentés, mentés közben lefagy, és azért ilyen sűrűn, hogy ne vesszen el fél nap játék, mert már megint lefagyott

én számozni szoktam

2015. febr. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!