Szerintetek jó a windows 7? ha nem mondjatok el, hogy mért nem?!
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 18:52
1/5 anonim válasza:
Jó. Nem vagyok M$ fun, nem kedvelem a csilli-villi dolgaikat, sőt inkább ellendrukker vagyok, de szerintem ez az eddig legjobban sikerült rendszerük.
Régen NT-ket leszámítva kifejezetten szarok voltak a ME előtti Windowsok. Win2000 volt az első használható Windows. XP nem volt rossz már az elején sem, végére a sok javítással egész kiforrottá vált.
Viszta ehez képest kalap kaki. 7 viszont első piullanatól szimpatikus.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. febr. 9. 19:27
3/5 anonim válasza:
Én tökéletesen megvagyok elégedve a "Hetessel". A Vista sem volt rossz rendszer, csak sajna a sok kiadott hibás bétaváltozatok elásták előre a végleges változatát. Az emberek csak azért "bántották" mert ha már a másik is leszólja, akkor nekünk is lekell, szóval divatból ment... Viszont az igaz, hogy a Windows 7 a Vista kijavított változata. Külsőre szebb lett jobb lett, stabilabb, és sokkal gyorsabb mint az XP és a Vista együtt. Én már semmi pénzért nem használnék XP-t, 2010-ben már nagyon elavult. A Windows 7 nagyon jó választás, még az olyan gyengébb gépeken is tökéletesen elfut, amiről a Vista álmodni sem mert :)
4/5 anonim válasza:
Röviden jó.Legalábbis nekem.De soknak viszont nem vált be.. lassúság miegymás gondok. Nekem személy szerint jó.
Eddig.. (:
5/5 anonim válasza:
Lehet a 7 szép és jó de nem minden gépen megy szoval akinek nincs pénze éés szar a gépe az maradjon az xp nél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!