Honnan tudom letölteni a Direct3D-t?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy játékot és kell hozzá DirectX meg Direct3D a DirectXet leszedtem csak a Direct3D nem mert nem találtam semmit írjatok egy linket kérlek!2015. febr. 1. 16:33
13/18 A kérdező kommentje:
nem a letöltéssel van a baj hanem azzal hogy márvan fenn egy direct azt hogy töröljem ki?
2015. febr. 2. 14:22
14/18 anonim válasza:
DE amit linkeltem az más...eleve nem webtelepítő.
A directx a windows szerves része, sztem azt nem lehet kitörölni csak frissíteni...
Esetleg egyenként összevadászod a directx-hez tartozó fájlokat (van vagy 100 db) és kitörlöd....csak lehet, hogy ezt zokon fogja venni a windows. Én nem próbálnám ki.
15/18 anonim válasza:
"Ez a hibaüzenet: a DirectX et nem tudtuk telepíteni mert van már egy korábbi verzió telepítve ezért nem telepítheti."
Azt írd már ide, hogy a játék mit ír ki te szerencsétlen... És a vga-d típusát!
16/18 A kérdező kommentje:
azt írja ki hogy telepítse a directx és a direct3d legfrissebb verzióját inen: www.microsoft.com de nem jó mert van már egy a gépen és ezért nem lehet de hogy frissítsem a mostanit?
2015. febr. 2. 18:43
17/18 anonim válasza:
Azt hiszem én nem könyörgök tovább, játssz amivel akarsz.
18/18 A kérdező kommentje:
kössz már minden jó megy a játék megoldottam nélküled is bunkó!!!
2015. febr. 3. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!