Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Er valamit a Windows frissites?

Er valamit a Windows frissites?

Figyelt kérdés
Eredeti 8.1 Windowsom van, nagy gaz ha nem frissitem folyamatosan?
2015. jan. 31. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A frissítés mindíg jó, nyugodtan frissítsd! Biztonság,stabil futás!
2015. jan. 31. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ha eredeti akkor miert felsz a frissitestol?
2015. jan. 31. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem látszik, ér valamit. Befoltoz olyan réseket, amiken át ugyanilyen láthatatlanul turkálhatnak a gépedben.
2015. jan. 31. 22:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért "félek" mert kétszer kellett újrarakni a Windowst azért mert bekadt frissítés közben 35%-nál, 4 óra frissítés után újraindítottam erre teljesen belassult az egész és fagyott. Eyek után nem vagyok hajlandó frissíteni...Vagy csak Én vagyok türelmetlen és egy tök alap Windows frissítés tényleg 4 óránál több ideig tart? Nem hiszem. :)
2015. febr. 7. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:

A rendszeresen, havonata kiadott frissítések letöltéssel, telepítéssel és újraindítással együtt max. fél órát vesznek igénybe. 4 év óta ugyanaz a Windows 7 van fent, rendszeresen frissítve, probléma (egy kis lassulás) talán csak egyszer volt, de volt mentésem a rendszerről, így visszaállítottam, majd mégegyszer elkezdtem telepíteni a frissítéseket, másodszorra már nem volt probléma.

Mikor a Windows 7 mellé feltettem a Windows 8.1-et, a frissítéseknél én is fogtam a fejem. Már órák óta frissítettem és még mindig volt. Nem tudtam frissítésekkel bővített telepítőt szerezni. Mióta ezen egyszer túlestem, azóta szintén max. havi fél óra.

Egyik rendszeren sem állt meg a frissítés soha. Előtte mindig kiválasztom mit töltsön le és telepítsen, csak, hogy egyszerű példákat említsek: nyelvi fájlok a .NET-Keretrendszerhez. Minek? Outlook, OneNote, InfoPath, Sharepoint, Filter Pack stb. frissítések. Már megint, minek? Word, Excel, Access, Powerpoint - ezek vannak telepítve, ezeket frissítem, a többi szeméthez, ami nincs is a gépen, nem kell semmi. Drivert pedig nem telepítek a Windows Update-ből. Jártam már elégszer rosszul vele.

2015. febr. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!